DIRECTOR/A TÈCNIC/A ÀREA NETEJA

Asociación Española de Búsqueda y Selección
Castelldefels, Catalunya
Esta oferta de trabajo no está disponible en tu país.

SAC, S.A, empresa municipal de l'Ajuntament de Castelldefels

Necessita incorporarar una persona amb formació en enginyeria tècnica / superior o grau equivalent, que aporti una experiència mínima de 5 anys com a Gestor de Serveis Urbans en l'àmbit dels contractes de prestació de serveis i concessions administratives de neteja viària, recollida i transport de residus i deixalleries.

La seva missió principal consistirà en assegurar el compliment del Servei previst a les condicions de qualitat establertes en el Pla de serveis de l'Ajuntament de Castelldefels, de recollida de residus, neteja viària i deixalleria municipal, així com l'òptima productivitat i optimització dels recursos humans, tècnics i econòmics que es posen a la seva disposició.

Les persones interessades consultar les bases i condicions de l'oferta en la web de www.sac.es .

El període de presentació de sol·licituds romandrà obert des del dia 12 de gener fins al 31 de gener de 2022, ambdós inclosos.

a) Formació en Enginyeria Tècnica / Superior o Grau.

b) Experiència laboral mínima de 5 anys com a Gestor de Serveis Urbans en l?àmbit dels contractes de prestació de serveis i concessions administratives de neteja viària, recollida i transport de residus i deixalleries.

c) Acreditar un nivell de comprensió oral de la llengua catalana equivalent al nivell C. Els aspirants que no disposin del certificat de nivell emès pel l?

òrgan competent en matèria de Política lingüística, o equivalent, se?ls administrarà una prova per valorar els seus coneixements.

d) Estar en possessió del carnet de conduir classe B.

Hace 7 horas